Бердянський державний педагогічний університет

Приймальна ректора:

bdpu.zp@gmail.com
rector_bdpu@ukr.net

Адреса:

Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Шмідта, 4 Тимчасово переміщений до: м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 66

Новини

Казкові миті відпочинку

 

Щорічно під час зимових канікул студенти Бердянського державного педагогічного університету мають можливість відвідати пам’ятні місця міста Києва та новорічні локації біля святкової ялинки, побувати на виставах столичних театрів. Усе це поєднується з відпочинком на базі санаторію-профілакторію Національного технічного університету «КПІ» імені Ігоря Сікорського м. Києва. Дуже добре, що проживання організовано на пільгових умовах за домовленістю з первинною профспілковою організацією БДПУ (голова – Віталій Лола).

Відразу після новорічних свят до Києва вирушили найбільш активні здобувачі вищої освіти факультетів ФДССОФППОМ та ФМКТО (керівник групи – член профкому, голова студентської ради ФМКТО Дар’я Шолохова). Згідно з договором про співпрацю між закладами вищої освіти профком БДПУ провів відповідну інформаційно-роз’яснювальну роботу.
Прекрасна зимова погода та наполегливий інтерес студентів дали можливість побувати в історичних та пам’ятних місцях, музеях, театрах і, звичайно, у перший день перебування, – на майдані Незалежності та Софійській площі.
Упевнені, що група студентів з гарним настроєм повернеться у рідне місто Бердянськ, з незабутніми позитивними враженнями та бажанням і надалі подорожувати рідною країною!

 

 

За матеріалами профкому університету

 


Збільшення членів первинної профспілкової організації БДПУ

 

Щорічно у вересні – жовтні голова профкому первинної профспілкової організації університету Віталій ЛОЛА разом з головами профспілкових бюро факультетів проводять зустрічі з першокурсниками окремо в кожній академічній групі з метою ознайомлення їх з правами та обов’язками членів профспілки та агітації їх щодо вступу до профспілки працівників освіти і науки України.

Майбутні члени профспілки отримали вичерпну інформацію щодо Статуту галузевої профспілки, Положення про первинну профспілкову організацію БДПУ, різних методичних матеріалів. Особливо вражає наших потенційних членів профспілки відомості проте, що в межах Запорізької області серед закладів вищої освіти наша профспілкова організація найбільш впливова та найчисельніша.

Під час зустрічей здобувачі вищої освіти на конкретних прикладах переконуються в тому, що члену профспілки гарантується захист профспілковою організацією своїх прав та інтересів.

Студентів цікавлять різні напрямки роботи профспілкової організації, особливо робота профгрупорга конкретної академічної групи.

Бажаємо членам профспілки перинної профспілкової організації БДПУ гарних успіхів у навчанні, активної громадської позиції та бути наполегливими в захисті соціально-економічних прав та інтересів.

 

 

За матеріалами профкому університету